Word vrienden van 't Zunneke op of volg ons op

Nieuwsoverzicht

juni 2016

Stichting Kindcentrum 't Zunneke gaat door!

Een nieuw bestuur is aangetreden en zij hebben de energie gevonden om ’t Zunneke gezond de toekomst in te helpen. Die energie komt met name uit Haarlo zelf. Dankzij de vele warme reacties en het geduld van een ieder die betrokken was(en nog is) bij de doorstart en met name de gulle sponsorbijdragen en donaties kunnen we dagelijkse kinderopvang in Haarlo blijven bieden. Een knap staaltje solidariteit en dorpsgevoel en een burgerinitiatief waar we met z’n allen trots op mogen zijn!

Het nieuwe bestuur heeft ook energie om, samen met het team, van ’t Zunneke een nóg leukere kinderopvang te maken. 

De beleving van de kinderen staat daarbij natuurlijk voorop, maar daar blijft het wat ons betreft niet bij. We kunnen tenslotte allemaal genieten van lachende en spelende kinderen! 

Daarom hebben wij op kleine schaal reeds aangegeven dat we zoveel mogelijk samen met medewerkers, vrijwilligers en andere organisaties initiatieven willen ontplooien én realiseren, die bijdragen aan de opvang én de leefbaarheid van onze kleine kern. 

Díe samenwerking zoeken wij dan ook op maar wij horen ook graag inspirerende ideeën om ’t Zunneke én Haarlo actueel en fris te houden en daarmee bij te dragen aan een leefbaar en gezellig dorp waar het fijn wonen en leuk vertoeven is. Voor zowel jong als oud!

Dan:

Wij kunnen natuurlijk niet om de grondleggers van ’t Zunneke heen: deze hebben ‘de eerste stenen’ gelegd. Zij zagen in dat de kinderen het fundament zijn waarmee Haarlo verder kan en hebben zich daar de afgelopen 4 jaar enorm hard voor gemaakt. Petje af!!

 

Voor elkaar, door elkaar en vooral: met elkaar!

 

Bedankt voor jullie vertrouwen,

Elles Forkink, Ronald Olthof, Alfons Oostrik, Roelof Holdijk en Hugo Boom

  • “'Onze kinderen gaan er met veel plezier naartoe en zijn altijd enthousiast over hun ervaringen'”
  • “'De betrokkenheid van de kinderen onderling en de leidsters geeft ons een huiselijk gevoel, zo vertrouwd!'”
  • “Elke keer als ik hier mijn kinderen achter laat weet ik dat ik ze met een goed gevoel weer op kan halen!”